+32 3 500 08 65

Verhoog uw veiligheid met een alarmsysteem

Op zoek naar doeltreffende alarmsystemen en bewakingscamera’s om inbrekers preventief te weren? Behalve gebruiksvriendelijkheid moet een alarmsysteem u ook betrouwbaarheid en veiligheid bieden. Rik Wouters staat u bij met de installatie van een alarmsysteem in Beerse.

Systeem voor inbraakpreventie

Het aanbod van alarmsystemen is bijzonder uitgebreid. Ik assisteer u met gericht advies in de keuze voor de juiste toepassing. Daarbij houd ik ook rekening om uw inbraakpreventie-systeem te koppelen aan een verhoogd gebruiksgemak. Zo investeert u niet alleen in veiligheid, maar ook in comfort!

Camerabewaking

Een kwalitatieve camerabewaking bespaart u heel wat moeilijkheden en stelt u niet alleen in staat om tijdig in te grijpen bij problemen rond uw bedrijfsgebouw of woning. U kunt ook achteraf de oorzaak achterhalen en op die manier problemen in de toekomst voorkomen.

Ik garandeer u hierbij de allerhoogste beeldkwaliteit dankzij mijn nauwkeurige werkwijze bij installatie. U kan rekenen op mijn jarenlange expertise betreffende opstelling en materiaalkeuze voor uw camerabewaking.

Toegangscontrole

Als installateur van video- en parlofonie kan ik uw alarmsysteem ook koppelen aan de toegangscontrole of aan de camerabewaking. Zo ziet u vanop afstand met een smartphone of tablet wie er ter plaatse is en kan u ook vanop afstand deuren openen.

Neem contact op

Ik kom steeds ter plaatse om gratis en vrijblijvend uw noden en wensen te overlopen en een gepast voorstel voor een geïntegreerd alarmsysteem regio Beerse uit te werken. Neem contact met me op en ik bekijk welke meerwaarde er voor uw woning of bedrijf kan worden gerealiseerd.

BAAS OP EIGEN WERF

BETROUWBARE PARTNERS

PERFECTE AFWERKING