+32 3 500 08 65

Expert in elektriciteitswerk

Tegenwoordig is elektriciteit niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Het is uiteraard wenselijk dat uw elektrische installatie op ieder moment werkt zoals het hoort. Rik Wouters staat klaar voor al uw elektriciteitswerk in Beerse. Installatie en renovatie.

Nieuwbouw

Omdat comfort en veiligheid van het allergrootste belang zijn op het gebied van elektriciteit, is het aan te raden om deze over te laten aan een ervaren vakman. Ik ben uw betrouwbare partner in alle elektriciteitswerken: samen met u bespreek ik uw specifieke noden en wensen. Op basis daarvan wordt een offerte opgemaakt.

Renovatie

Steeds meer particulieren en bedrijven renoveren en verbouwen hun woning of pand om te voldoen aan de behoeften van de ‘moderne mens'. Dit is dan ook de ideale gelegenheid om uw elektriciteitsleidingen eens grondig te laten controleren op veiligheid en optimaal functioneren.

Neem contact op

Of het nu gaat om onderhoud van gebouwen en machineparken, het installeren van netwerken of verlichting. Niets is mij onbekend door mijn jarenlange ervaring in allerlei industriële omgevingen. Met mij kiest u voor expertise, kwaliteit en veiligheid. Nood aan een elektricien voor uw elektriciteitswerk in Beerse? Aarzel niet en neem contact op.

BAAS OP EIGEN WERF

BETROUWBARE PARTNERS

PERFECTE AFWERKING