+32 3 500 08 65

Ventilatie voor uw gezondheid en welzijn

Om comfortabel en gezond te leven heeft een mens 20m³ verse lucht per uur nodig. Een goed verluchte binnenomgeving zorgt voor een aangenaam leefklimaat. Als erkend installateur zorg ik voor de installatie, onderhoud en herstelling van ventilatie in Beerse.

Oude woningen/nieuwbouw

Als uw woning onvoldoende verse lucht aanlevert, zal u steeds opnieuw dezelfde vuile lucht inademen. Bij oude woningen is dit vaak geen probleem, omdat de lucht langs gaten en kieren vernieuwd wordt. Bij nieuwbouwwoningen en grondige renovaties is de luchtkwaliteit vaak ondermaats.

Soorten ventilatiesystemen

Toch zal er algemeen in vele gevallen beroep moeten worden gedaan op een automatisch ventilatiesysteem.

  • A: Natuurlijke luchtafvoer en luchtaanvoer
  • B: Natuurlijke luchtafvoer en mechanische luchttoevoer
  • C: Natuurlijke luchttoevoer en mechanische luchtafvoer
  • D: Mechanische luchtafvoer en mechanische luchtaanvoer

Bij het ventilatiesysteem A worden er ventilatieroosters in de ramen ingebouwd. Zo kan de luchtdoorlaatbaarheid manueel geregeld worden. De systemen B en C werken allebei door een combinatie van natuurlijke en mechanische interventie. Dit gebeurd via roosters en verticale kanalen. Praktisch in vochtige kamers. Maar het meest efficiënte, dat is ventilatiesysteem D. Doordat dit volledig gecontroleerd is, is dit ook de meest energiezuininge oplossing.

Neem contact op

Voor de installatie van goede en betaalbare ventilatie in Beerse, kan u zich altijd bij mij informeren. Naargelang de noden van uw woning worden verschillende opties voorgesteld van diverse prijsklassen. Neem contact met mij op en vraag naar een vrijblijvende offerte.

BAAS OP EIGEN WERF

BETROUWBARE PARTNERS

PERFECTE AFWERKING